Template:PD-IDGov/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Јавна сопственост Оваа податотека е во јавна сопственост во Индонезија, бидејќи е издадено и дистрибуирано од Владата на Република Индонезија согласно Член 14, ставка b од Законот за авторското право на Индонезија бр. 19 од 2002 г.

Авторските права не се прекршуваат при:

  1. издавање и/или умножување на Државен симбол и химна запазувајќи го нивниот изворен карактер;
  2. издавање и/или умножување на било што во издание на и/или во име на Владата, освен кога постои изјава дека авторското право е заштитено со закон или регулатива, со изјава на самото дело или во времето на издавање на истото; or
  3. повторување, целосно или делумно, на вести од новинска агенција, организација за радиодифузија и весник или било кој друг извор, под услов изворот на истите да биде наведен во целост.

العربية  Basa Bali  English  Bahasa Indonesia  日本語  Jawa  Minangkabau  македонски  português  русский  Sunda  简体中文  繁體中文  +/−

Индонезија
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-IDGov}} instead.